Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na bicykel
- pevná konštrukcia
- chýbal mi spôsob kotvenia - pre zavesenie elektrobiku
- Jednoduchá montáž
- Úspora priestoru
- lacny, plne dostacujuci drziak
- kovove hmozdenky v baleni
- sklapaci, takze v pripade potreby je ho mozne zlozit k stene a nebude zavadzat v priestore
slusny drziak, ja v nom mam zaveseny horsky byciikel s 29" kolesami, plni ptesne to, na co je urceny
- Praktický
Zatiaľ som ho použil len na servis reťaze jedného cross (cca 13,5kg) a jedného MTB e-bajku (cca 24kg). Hlavne pri tom e-bajku treba mať ovládanie a nastavovanie pákového mechanizmu upínacej hlavy trošku "v ruke" - vzhľadom na tvar rámu sa dá uchytiť jedine za sedlovku, čiže kým ho upnem, musím ho nejaký čas držať v jednej ruke a v správnej polohe. Toto sa ale deje asi u všetkých montážnych stojanov, takže celkovo 5*
mobilny stojan pre nutny servis
- Materiály
Stojan je celkom stabilný , plastové komponenty nepôsobia úplne dobrým dojmom.....uvidíme koľko vydržia
- Jednoduchá konštrukcia
Po cca 1/2roku používania: vešal som naň rôzne bicykle (aj ťažké e-biky a staré železné obludy) a som maximálne spokojný. Je to perfektný pomocník. Jeho lacnejší predchodca (nebudem menovať, lebo mi tiež pomáhal) sa s týmto stojanom nemôže porovnávať. Proste komfort.
- Zatiaľ som ho nevyskúšal,ale podľa konštrukcie myslím že v pohode.
- Pevna solidna konstrukcia
- Nastavitelnost vyskovo
- Odkladacia miska s magnetom pre drobne diely
Za BlackFriday cenu 27€ je to bezkonkurencne nizka cena
- Top kvalita, ako mercedes medzi autami
na domáci servis výborný
- Pevny
- 3 skrutky do steny
- Nosnost 25kg. Na moj 12-13kg viac ako postacujuce
- Zatial ziadne
- stabilny, velmi dobry pre ebike
- Výborný stojan na bicykle, jednoduchá montáž
- Dobrý produkt .
Na domace pouzite a beznu udrzbu uplne postacujuci, stabilita aj spracovanie je vzhladom na cenu ok. Pre amatera ci zaciatocnika uplne staci.
- kvalita
domaci dielensky stojan, ale s kvalitou a profesionalitou ParkTool
- lahko postavitelny - uvodna montaz cca 5 minut (ale lepsie pozriet video)
- pevny a kvalitny
- robustna hlava s jednoduchym upinanim
- mozno zlozit a rozlozit v priebehu sekundy
- maximalna nosnost 35kg staci aj na elektrobiky
- zabudovany drziak na nastroje
- moznost doplnit rozsirenym vybavenim parktool alebo vytlacit na 3d tlacke
Zobrazujem 101 - 120 zo 165 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Ďalšie »