Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na bicykel
- Pevné
- Rozmer
- Zatiaľ nenašiel
- stabilný
- široké rozloženie podperných nôh kvôli dobrej stabilite vyžaduje aj veľa miesta
- Funkčnosť akú som očakával
Stojan je úzky na 3 bicykle, ale vracať ho už nebudem.
Max. spokojnost.
- Pekný a masívny stojan
- Pekný a pevný držiak.
- Kvalitatívne sa vyrovná profesionálnym stojanom z bikeshopov. Nevidím žiaden rozdiel.
- žiadna.
Produkt pekne zabalený a ľahko sa skladá.
Po rozhodovaní som si vybral práve tento produkt, zásielka mi bola doručená v ten deň ako to bolo naplánované. Tovar prišiel v poriadku a s tovarom som spokojný
- stojan nie je univerzálny
Bolo deklarované na môj dotaz na infolinku, či je stojan vhodný na elektrobicykel -kola 29 a pneu šírka 6,5 cm, že je univerzálny. Stojan, je len tak na detské bicykle, nie na elktrobicykle. Môžem poslať fotografie poslal som ich už na danú infolinku, kolo sa tam nezmestí. Pre mňa je stojan nepoužitelný a žiadam o vrátenie úhrady.
- Stabilná konštrukcia, rýchle zloženie. Stabilita pri oprave bicyklov.
Na domáce majstrovanie, čistenie bicykla akurát...
- masívna konštrukcia
- relatívne skladný
- "tácka" na malé predmety
- čeľusť na uchytenie bicykla by sa mohla otvárať viac - takto je malá medzera na vkladanie, alebo je potom treba doťahovať rýchloupínak
- s masívnosťou súvisí trochu väčšia váha, ale nič, čo by sa nedalo zmáknuť.
Som spokojný. Ale stojan nie vhodný pre rámy ktoré majú na vrchnej trubke vonkajšie vedenie radenia a bŕzd.Ale vhodný napríklad pre rámy z vnútorným vedením. Stojan je dosť masívny.
- stabilný
- vyzerá slušne
- udrží v pohode 26,5 kilový ebike
- jednoznačne cena
- docela skladný
- vrchný kĺb je plastový, ten vidím ako najväčšiu slabinu. Snáď vydrží
- škoda, že vrchná trubka nejde ešte o pár cm nižšie, vošiel by sa mi do skrine vkuse. Mohla by ísť, bránia tomu ale drobné prelisy
Za tú cenu nie je o čom. Trocha som sa bál, lebo normálne nenakupujem lacné veci a viem prečo, ale s Force mám len dobré skúsenosti a stojan prekvapil. Za tú cenu je to podľa mňa super výrobok. Aj keď sa v biku vŕtam len zriedka, oplatilo sa ho kúpiť. Hneď som ho vyskúšal pri ladení prehadzovačky a vera bol to luxus, úplne iná robota.
setri miesto, dobry dizajn a kvalita
Celkom pevný
Zobrazujem 121 - 140 zo 165 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Ďalšie »