Najnovšie recenzie zo sekcie Držiaky na bicykel
- Na ľahký domáci servis úplne postačujúce, stabilné, skladné
- Jednoduchý
- Levný
- Plní svůj účel
- Som spokojný s úžitkovými vlastnosťami produktu.
- robustny, stabilny, pekny dizajn
Videl som ho pouzivat aj v pro teame na tdf :)
- Dizajn
- Kvalita produktu
- Skladny,zaberie malo miestai
- Kvalita a vyhovuje
- popratane bicykle v garazi
- Stojan je ideálny na uskladnenie bicykla v garáži. Rozhodol som sa pre tieto stojany, pretože tak môžem bicykle rozmiestniť samostatne podľa dispozície garáže. Je to pohodlnejšie ako stojany na niekoľko bicyklov alebo závesné držiaky (samozrejme, závesný držiak je dobrý v prípadoch, kde je málo miesta).
- Jeden zo stojanov mal chybne predvŕtané otvory - vo väčšej vzdialenosti ako potrebné, a preto dielec nepasoval so zvyškom. Obchod zariadil promptnú výmenu.
Na učel čo má služit v pohode.
Stojan je stabilný. Ale lepšie je uchytenie bicykla o vrchnú ramovú trubku. Pri uchytení o sdlovku moc nedrží nastavenú poziciu. Pokiaľ máte starší bicykel s vrchným vedením boldenov tak moc ho neviužijete. Na drobné opravy, vyčistenie a premazanie postačujúci. Cena zodpovedá prevedeniu stojana.
- Ochotný personál
...jednoducho použiteľný a pevný...
- Ok
- Zvisle zavesenie umoznuje uskladnit viac bicyklov
SuperB TB-1964 Nástěnný sklopný
Majo-Redecky
Pridané: 6. septembra 2023
(naposledy upravené 6. septembra 2023)
Zakúpený v MTBIKER shop
Za mna veľká spokojnosť s držiakom, používam ho na cyklokrosový bicykel.
Bicykel "sedí" v držiaku stabilne
Výhodou je, že v balení sú aj hmoždinky so skrutkami.
Kvalita za rozumnú cenu..
- Vyzera kvalitne.
- Skôr na MTB.
- Na cestny bicykel zbytočne ďaleko od steny.
Tovar mi prišiel poškodený, plastové koncovky polámané, diery nepresne navŕtané. Čakal som vyššiu kvalitu.
- Držiak ako produkt je OK. Materiál kvalitný,pevný, vyhovujúci. Po navŕtaní drží pevne.
- Samotný držiak na uchytenia bicykla o pedál pomôže len čiastočne. Máme 4 bicykle a každý bicykel po zavesení o pedál sa pretočil smerom k riadítkam (pedále bicykla nie sú v strede bicykla a väčšia váha bicykla je v prednej časti) až visel zvislo dolu hlavou. My sme chceli držiaky, ktoré budú držať bicykel vodorovne. Nakoniec po pretočení by bicykel spadol, stihli sme ho zachytiť. Museli sme pred predné koleso každého bicykla navŕtať na stenu ďalší pomocný hák, aby sme predné koleso podchytili, potom všetko držalo. Lepšie je zavesenie bicykla na dva body (držiaky). Vtedy je bicykel dostatočne fixovaný. Ale vyriešili sme to a všetko drží.
- Treba počítať aj s tým, že kolesá bicykla po zavesení zašpinia stenu, pokiaľ nemáte na stene umývateľný obklad. My sme na kolesá použili molitanové podložky. Ale tento fakt, nie je problém držiaka.
Zobrazujem 61 - 80 zo 166 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...9 Ďalšie »